середу, 4 травня 2011 р.

У Чернівцях учасник Очеретяного кота вів Балачки під пивко

Віталія КОЗМЕНКО, «Від і До»
11.04.2011

Ввечері дев’ятого квітня у пивному ресторані "Bier Platz" поціновувачі фолк-рок музики «вживу» слухали Миколу Доляка. Для клубної сольної програми музикант підібрав різні за тематикою і часом створення композиції. На вечорі звучали пісні і далекого 1995 року, і кілька «свіжачків». Як стверджує сам М. Доляк, підбирав життєві пісні-історії. Після кожної композиції публіка дарувала музиканту оплески.

- Приїхати до Чернівців Микола Доляк погодився одразу, - розповідає Ігор Кравців, організатор сольного виступу вокаліста, флейтиста і гітариста. – Інші учасники гурту «Очеретяний кіт», нажаль, не змогли виступити на Буковині. Вони активно готують запис нового альбому, який можливо презентують буковинським шанувальникам влітку.

Таємниці підготовки альбому та нового відео музикант відкрив кореспонденту газети «Погляд».

- Певна частина матеріалу, який ввійде до збірки уже записано, - каже Микола Доляк. – Та роботи ще багато, адже хочемо, щоб в альбомі було не менше чотирнадцяти композицій. Гадаю, така кількість оптимальна, щоб слухачам не набридало. Щодо відеокліпу ще вагаємося на яку пісню його знімати.

Микола Доляк, гітарист і вокаліст гурту «Очеретяний кіт» та «Пароми» частий гість у Чернівцях і вважає місто своїм другим домом. А улюбленим місцем в цьому другому домі вважає «фанпарк».

- Згадуючи про Чернівці у мене виникає одразу три асоціації, - розповідає п. Микола. – Це хороша публіка, рання весна та чарівне місто. Тому для мене завжди гостювати із виступом у Чернівцях - одне задоволення.

Оригінал

Немає коментарів:

Дописати коментар