середу, 1 лютого 2012 р.

САМ - 65!

Секретарьову Анатолію Михайловичу - 65 років! Відсвяткувати його день народження друзі та рідні ювіляра запросили всіх бажаючих до приміщення лялькового театру на концерт. Тут зібрався весь цвіт творчої інтелігенції міста, старі й молоді.
Сам ювіляр, помітно хвилюючись, почав вечір з розповіді про філософське сприйняття музики. Дружина і дочка ювіляра виконали класичні прелюди Баха і Шопена. Після старих і улюблених пісень настала черга прем'єри: пісня „Запах каніфолі” була натхненна недавньою зустріччю з політеховскімі однокурсниками.
А далі були поздоровлення і подарунки. Делегація вінницького музично-драматичного театру на чолі з Таїсією Славінської, винесла на сцену ексклюзивну золоту колекцію джазових дисків та картину із зображенням річки (образ річки червоною ниткою проходить через усю творчість ювіляра). Багато теплих слів було сказано учнями, колегами і друзями Анатолія Михайловича.
Після антракту на сцену вийшли музиканти проекту Balagula, які виконують ряд пісень Секретарьова, у тому числі „Майора Кочкіна”. У піснях майстра кожен знаходить щось рідне і близьке. У цей вечір багато друзів ювіляра, професійні музиканти та любителі, виконували свої улюблені пісні автора. А сам автор порадував презентацією ще однієї нової пісні - про льотчика.
Заключна музична імпровізація вечора була виконана дочкою і друзями ювіляра. А далі всі бажаючі перемістилися в камінний зал турклубу „Меркурій” для неформального спілкування і вітальних тостів. Довгих років життя та творчого натхнення, Анатолію Михайловиче!

Текст: Лариса Тимченко
Фото: Кушка Максим

Оригінал

Немає коментарів:

Дописати коментар