суботу, 11 грудня 2010 р.

Враження від концерту в клубі "Культ РА"

Концерт вийшов вдалим, хоча хлопці були помітно втомлені після двох попередніх виступів у "Бабуїні" та на "Нашому Радіо", а серед присутніх в залі були випадкові люди які створювали зайвий шум своїми розмовами.

Виступали втрьох - Роман Кріль, Микола Доляк та Володимир Войчишин. У парі пісень до гурту підключався перкусіоніст і звукорежисер з дружнього гурту - на жаль не пам'ятаю ані його імені, ані гурту, який він представляв.

Дуже приємно було побачити Войчишина - останнім часом його було майже не видно ані в інтернеті, ані на виступах "Паромів".

Склад був суто "котячий", але Роман весь час наголошував що це - фестиваль "Пароми", який представляє пісні "Очеретяного кота", "Подільських сурікатів", "Очеретяної родини", "Запаски" і т.і.

Співали дуже багато пісень Нечитайла. Виявляється "Хазяїн" присвячений його діду. Можливо через велику насиченість його піснями не вдалося випросити на "біс" заспівати "Маму".

Зате почули дві старі кльові пісні - "Красна гірка", яку співав Доляк і Войчишин на біс заспівав "Радіохед".

Наостанок Роман Кріль пообіцяв приїхати в Київ 3 січня і виступити в одному з клубів "Очеретяний кіт" з бас-гітарою і іншими "наворотами", бо цього разу умови були досить "походними".

Отже з нетерпінням чекаємо на наступний концерт!

Немає коментарів:

Дописати коментар