неділю, 21 травня 2006 р.

"Очеретяний кіт" в "Очеретяному коті"

Вінницький гурт “Очеретяний кіт” провів у Києві презентацію свого компакт-диску. Свято відбулось у Гідропарку в затишній корчмі під назвою... “Очеретяний кіт”.

“Коти” повинні були знайти один одного. Це неймовірно, але в той час, коли вінницький “Очеретяний кіт” шукав, де б провести презентацію свого диску, про це випадково узнав власник корчми під такою назвою. Він одразу почав пошуки вінницьких “тезок” і запропонував їм провести презентацію у себе.

19 травня приблизно о 17-й годині почали збиратись журналісти і друзі гурту. Поки вони потягували шампанське та дегустували різні страви, постійно поставало питання: а де власне самі “коти”, через яких тут всі зібрались?

І ось нарешті на бричці у супроводі групи вершників з’явилися герої “Мандрівки у Косаківку” – саме так називається композиція, що дала назву компакт-диску.

Присутні радісно повалили на ділянку пляжу перед корчмою, де було змонтовано сцену. Зайве нагадувати, що сцену було зроблено “в очереті”.

Спочатку серед присутніх було влаштовано гумористичну вікторину на краще знання історії та творчості “Очеретяного кота”. А потім почався виступ самих “котів”. Присутні радісно вітали кожну композицію. Багато хто підспівував улюблені пісні. Самі нетерплячі танцювали просто на піску.

Але тут почався дощ, і концерт продовжився... знову в очереті – адже саме з очерету зроблено великій навіс перед корчмою та захисну стіну від вітру. Взагалі, під час презентації було багатьма веселими способами обіграно теми “очерету” та “мандрівки” – добрий гумор в українців в крові.

По закінченні свята, щоб журналісти, не дай Боже, не заблукали в Гідропарку, було організовано перевезення працівників пера і мікрофону до станції метро, за що окрема додаткова подяка власнику чудового затишного “Очеретяного кота”.

Володимир Щербина, «Народний Оглядач»
05/21/2006

Оригінал

Немає коментарів:

Дописати коментар