пʼятницю, 25 грудня 2009 р.

«Етнічний Вівторок» під нумером 4

...Гурт Очеретяний Кіт, що вже встиг створити Очеретяну родину і поєднатись з Павлом Нечитайлом(гурт Пропала Грамота) та Яночкою Шпачинською, виступив на ура, відіграли небагато, але змістовно. Цікаво те, що Очеретяна родина нещодавно записала альбом в екстремальних умовах у Демидівці і тепер виконують нові пісні тільки разом, але, на жаль, Київ став виключенням – не було Яни Шпачинської, тож повноцінно почути оригінальну творчість не вдалося. «В полевых условиях мы записали основу альбома и дали настроение. Дома мы пытались исправить – убрать лайвовые звуки, дополнять хорами и т.д., но мне в итоге, честно говоря, понравилось», - розповідає про експеримент фронтмен Котів Роман Кріль. Переконатися у експериментах гурту, і не тільки зі звуком, а й складом могли усі присутні. Та незмінною залишається манера виконання, постійний контакт зі слухачами, адже в них не просто виконуються по черзі пісні, а розповідаються цілі історії.

«Етнічний Вівторок» під нумером 4«Етнічний Вівторок» під нумером 4«Етнічний Вівторок» під нумером 4
«Етнічний Вівторок» під нумером 4«Етнічний Вівторок» під нумером 4«Етнічний Вівторок» під нумером 4

«Хотелось бы собрать хорошую тусовку слушателей, не массу, а интелегентных, мыслящих, как сегодня, например, и сыграть что-то новое - сегодня мы кантри сыграли. Я чуваков заставляю играть каждый раз по-новому, в торговом комплексе, у нас в Виннице, или на корпоративах, мы иногда играем кантри, иногда вечер сальсы устроим. Момент импровизации, он дает чуть-чуть больше энергии, причем, они это делают легко, поэтому нет ощущения репетиции»,- враження й побажання Романа опісля виступу. Сміливо можна сказати, що енергетичний обмін відбувся: глядачі не хотіли відпускати гурт й просили грати ще. І просто, перебираючи по черзі пісні з альбому «Мандрівка в Косаківку» (не всі пісні є власністю гурту й виконувати їх без дозволу не можна, пояснили розчарованій публіці), нарешті натрапили на «Залиши це», яку підспівували майже усі.«Реакция сегодня была классная. Я бы хотел, конечно, чтобы люди эти песни уже знали, тогда было бы здорово», - ділиться враженнями Роман.

«Етнічний Вівторок» під нумером 4«Етнічний Вівторок» під нумером 4«Етнічний Вівторок» під нумером 4

Що ж, можу тільки побажати Очеретяним Котам експериментувати й надалі, записувати альбоми з живими піснями, які будуть знати усі!

Спокійним, творчим, ніби, блюзовим "Вівторком" завершується цей рік. І точною фразою характеризує музику від "Котів", а разом із нею й весь вечір, Роман: «Агрессия – это слабость, красота – это легкость»…

Melany

Повна версія

Немає коментарів:

Дописати коментар