суботу, 20 грудня 2008 р.

"Очеретяний Кіт" з інформацією для тих, хто цікавиться питанням виживання непопсової творчості на Україні

Справа в тім, що ми маємо нагоду без усякої зайвої пропаганди, та маніпуляцій усвідомити просту річ, що кожен з нас іноді має вплив на час, має силу сприяти чомусь.

Кількість переростає в якість, і мистецтво спроможне себе годувати, якщо знайдеться достатньо людей, що мають потребу у особистому культурному розвитку.

Коли в одному місті на концерт, чи кілька концертів, наприклад «Очеретяного кота», збирається хоча б п’ятсот людей, при ціні за білет скажімо в 20 грн., ми можемо окупити певні витрати та навіть трохи заробити. Для нас і інших гуртів це не тільки самореалізація, а і привід сконцентруватися на музично – артистичній спеціальності більше, одже це сприятиме якості шоу. Тому , шановний слухач, якій бути музиці на Україні, в великій мірі залежить саме від тебе. Від твоєї активності. Це треба усвідомити і бажано щось робити, поки попса не зжерла мозок більшості.

Люди не пам’ятають яку ціну доводиться платити за байдужість. Гітлер, Сталін, це щось таке давнє і яке воно до того має значення. Будь яка криза як задача має різні рішення в більшості випадків, але рішення згаданих диктаторів були занадто крутими (в поганому розумінні), як ви вважаєте? Дехто каже, що вони були ефективними, що це властивості певної історичної ситуації. Хотілося б почути його чи її перед тим як хлопці з СС чи КДБ заганяють цю людину до крематорію чи лупцюють за погляди на життя. О тоді звичайно: сльози, страх. Невже не існує інших рішень, іншої ціни? Мабуть існує . Але це вибір більшості, і хто її складає той і формує наслідки під впливом звичайно в міру обізнаних лідерів.

Якщо ви до сих пір читаєте це моральне завантаження, перейду до конкретної пропозиції.
В кожному місті знайдеться людина яка за рахунок комунікативних якостей та певного хисту спроможна сформувати такий собі бізнес, створивши простий варіант концертної агенції. Результат обумовлений її активністю, та зв’язками. Домовитись за зал, проінформувати, заохотити цільову аудиторію - це етапи до вдалої організації концерту. В першу чергу найбільш результативним на сьогодні був рекламний ресурс який ми можемо назвати «чутки».

Різні культурні тусовки і всі хто з ними перетинається мають бути проінформовані. Це робиться на форумах, ВКонтакті, по телефону і т.п. Також треба розмістити рекламний ролик, на схожій по формату радіо станції. Радіостанції вигідно бути інформаційним спонсором, рекламуючи та піаря себе таким чином. Ролик про майбутній концерт ми вам вишлемо, якісний, з будь яким потрібним текстом і з треками наших пісень з доданками типу: «Це Роман Кріль та гурт «Очеретяний Кіт» Спеціально для Х радіо». Роликів треба ставити до 10 на день відповідно і пісні треба крутити приблизно стільки ж. За два тижні більшість потрібної аудиторії буде як мінімум проінформована, і бажано заінтригована. І не можна забувати про ксерокопії, афіш, які треба не лінуватися розвісити у всіх місцях де може проходити, дивитися і звернути увагу на зміст наш дорогоцінний слухач. Пам’ятайте про статистику днів зарплат. Це чи початок чи кінець місяця, хоча буває і 15 числа.

Але це вже такі мелізми роботи, які ми з вами у принципі зможемо обговорити. Звичайно у вас може виникнути свій бізнес-план, щодо виступу музичного гурту (це клуби, паби, вуличні «солянки» на міські свята і т.п.). Це все також можна обговорити. І як що фінансова криза не набере критичних наслідків, то концерт може відбутися. Контактна скринька kril.roman@gmail.com, телефон 8-097-442-37-37.

Якщо Ви наважилися підзаробити на нас та наших друзях з інших цікавих та поки недорогих але якісних гуртів, зв’язуйтесь з нами. Вдалого вам бізнесу. Щасти.

Оригінал

Немає коментарів:

Дописати коментар