середу, 16 вересня 2009 р.

Свято Грибів у Ворохті

Роман Криль

Технологія будівництва сучасного українського фестивалю, майже перетворилася на традицію, (Замєчатєльно виходіт) базарчики усіляких екзотичностей і "на згадку фішек", кришнаїдського хавчика що скоро може стати традиційним фест закусоном і т.д. і т.п. до славетной медовухи о 60 градусів. Полювання на змія в вищезгаданому медовушному перевтіленні не могло не дати своїх ейфорично-духмяних наслідків. Однак опісля першої ночі Ворохта (магазинна) засинала, а компанії екстатично полохливі яки на дотик перевтілюются у нескінченність музла та базікання, мусили наштовхнутися на обмеження в палеві (алкоголю) отож і обмеженні руху (буху, духу, гуху).

спалені було кілька кубів деревини, що можемо означити як ритуальне кліматоконтролювання з поетичною назвою "Ватра" (може я помиляюсь) . Про фестивалі з обмеженим баблом, не варто казати щось погане, бо сподіватися на мега факін супер звук може тільки тринадцятирічний скаут у суміші видінні перших полюцій і таке. Було декілька пацанів з оселедцями, мені іноді цікаво що їх надихає голити макитру і лишати цей волохатий архитип чи архаізм. Мабуть теє саме що надихало мене, коли була така можливість відрощувати хаєр і вдягатися у троєчку: шляпа, кітель, драні джинси ну і якесь секонд взуття.

Більшисть приїджих, відносно місцевих, на концерт не лишалися, через зрозуміле бажання встигнути на останній автобус який рушав домів майже на початку лабанини геніальних та легендарних бендів. Незабутні картини з життя фестивальної тусовки лишалися поза їхнім життям (може це і не погано оскільки на ранок було кілька проявів невдоволення, моральної добровольної дружини кількома гуцулами та гуцулками, так принаймні казала хозяка завєдєнія чудова жіночк з Канади - Руслана (призвища не знаю). Але винні були оштрафованні ( не всі звичайно оскільки моральні канони порушувала уся вищезгадана тусня) жертва була обрана чесним жеребкуванням ігрою в деберц очко і нарешті писали пулю і у чесній боротьбі винним визнали Олега з гурту "базілікові світильники" (назва змінена з метою створення для вас атмосфери гри в асоціації).

Зрештою алкоголь досяг потрібних центрів, співали гуляли, закохувалися пускали бульбашки . Очеретяні коти запросили усіх присутніх до "Очеретяної родини" що розміщена як група у "Вконтактє" . "Петровичам" які мали лабати за "Топорами" обрубили звук та світло і вони героїчно пішли у центр вдячної громади і здається це було гарне рішення, в цьому було навіть щось епічне, як у голівудському кіно, я навіть титри бачив в небі десь під ранок у перших ознаках зародження дня де під цимбали Петровича я не міг не побачити в рядку "діректор картини " кілька славетних імен серед яких були і Паша Нечитайло і Джордж Лукас і Кустуріца. Далі мені поплохєло від печива і я пішов у сновидіння де свято продовжувалося але це інша історія.

Оригінал

Немає коментарів:

Дописати коментар