пʼятницю, 17 травня 2013 р.

1-2 червня День Захисту Дітей у Демидівці!

Творче об'єднання "Очеретяний Кіт" із радістю запрошує всіх бажаючих у чарівний закуток нашого Поділля - село Демидівка під Вінницею. Поети, музиканти, художники, фотографи і просто друзі збираються зустріти літо у теплому товаристві.

Купання у водоспаді, прогулянки берегами річки Рів, вечірні посиденьки біля ватри, ранкове свіже молоко... І, звичайно, музика.

1 та 2 червня всеукраїнський «зліт пірнаючих з тарзанки». (не плутати з «бегущими по волнам»).. Обов’язково мати при собі костюм для пірнання з тарзанки і свідотство про народження. Також ми святкуємо спуск на воду гумового човна «Нестрашный» і саме головне святкуємо День Захисту Дітей. Дрескод: Бажано мати з собою дитину. Ввечері на хоровому співі ми співаймо «Крылатые качели» і ще пісні з кінофільмів «Пригоди електроніка» і «Пригоди Пєтрова і Васєчкіна» ..» Пєтров скажи…Да нєсомненно».. ну і т.п.

Ночівля в наметах, або за символічну плату в сільській хаті, внесок у скриньку фестивалю - 100 грн. з людини (харчування на 2 дні забезпечується).
Бажаючі потрапити до нас мають обов'язково зголоситися по телефону:

0679471484 - Микола
0630608792 - Роман
0677487986 - Володимир

Подія вконтактє

Немає коментарів:

Дописати коментар