середу, 14 квітня 2010 р.

Ранішні звуки (пісня)

Ще одна "текстуально-важка" пісня. Поки не вийде реліз "Демидівського альбому" із текстами пісень доводиться складати слова в речення самостійно. Під плеєром те що вийшло в мене. Текст знято з "Ранішніх звуків" 2008-го року. Він трохи відрізняється від демидівської версії.

Ось що розповідає про пісню Роман Кріль:
"Це малюнок одного ранку — ілюстрація ідеї А. Секретарьова (принаймні від нього я почув це в перше) "З якими думками ти прокидаєшся". Якщо вони замкнуті на тобі(собі) це нехороша ознака, якщо перші думки не про себе (назовні і т.п.) ця розгорнутість сприяє... Втім не хочу робити якісь рецепт покращення особливостей особистості (це суб"єктивні речі) але досвід наш свідчить на користь цих думок. В самій пісні про це ніц нема, але спочатку було (в перших редакціях). Наш герой "звук" - це була цікава як на мене ідея.

А другий куплет це так би мовити екзестенція (вигаданий вінницький Камю пішов на прогулянку) і думає про розвиток Китаю, як скоро почнеться східна експансія і як справи на українсько-китайському кордоні (це жарт :))".


Альбом "Ранішні звуки" (демо), 2008

Ранішні звуки
Звук тинявся в кімнаті
З кута в кут.
Незадоволений зникає
В ранішнім хорі весни.
Ранок. Озветься птахою сірою
Та вантажівка чий голос зникає

В ранішніх звуках.

Сяйво! Змінює обличчя
Мруження. Ближче до сходу
Залишило час.
Асфальта шматок
Пару метрів навколо.
Чогось як завжди бракує —
Це така карма,
Вранішня карма,

В ранішних звуках.


"Демидівський альбом", 2009

Немає коментарів:

Дописати коментар