неділю, 1 березня 2009 р.

Р.Кріль: "Лабухи України, лабаймо щось цікаве в «Очерет фестах» і не тільки!"

Гурт «Очеретяний кіт» і кілька чудових лабухів, наприкінці березня, починає серію міні-фестивалів під поетичною назвою «Очерет джем фест»!

Особливістю є те що, окрім власної програми, гурт «Очеретяний Кіт» акомпанує лідеру, автору та виконавцю іншого гурту. Це демократична формація, тобто всі представлені в рівній пропорції по часу лабання шедеврів нечуваних пісень. Клуб чи будь-яка інша сцена отримує три і більше гурти в однім. Це вигідно для музичних команд, оскільки популяризується їхня назва та музичний матеріал, а отже їхній бренд. З іншого боку, це вигідно для закладу: цікавість концерту та його рентабельність зростає, оскільки у дві години вкладений різноманітний матеріал, виконує його п’ять чи шість професійних артистів.

На сьогодні «Очерет джем фест» пропонує цікавих та якісних виконавців:
Павла Нечетайло (гурт «Пропала грамота», м. Каменець-Подільській )
Яну Шпачинську (гурт «ЧЕ-ЧЕ»)
Миколу Доляка та власне «Очеретяного Кота» (м. Вінниця)


З двома цікавими та майстерними виконавцями з м. Миколаїв зараз ведуться переговори. Музичний матеріал можна послухати на сайті myRadio.com.ua на форматах Етно та Український Хіт, відео найближчим часом буде викладено в Інтернеті.

Також важливим елементом «ОДФ» є приєднання місцевого гурту, який має «добру славу» і рейтинг у власному місті. Зиск гурту в тім, що у подальших подібних акціях, в інших містах, лідер може також приєднатися до програми і команда буде у такий спосіб піаритись, для фестивалю взагалі це також цікаво та корисно. За квітень та травень ми спробуємо відлабати у всіх обласних центрах. Ми вибираємо саме цікаве, звичайно на наш смак, але приходьте та послухайте, може це саме ваша музика. Зроблено в Україні.

Про виступи попередньо будемо повідомляти на myRadio.com.ua

Оригінал

Немає коментарів:

Дописати коментар