середу, 20 січня 2010 р.

Демидівський Альбом Очеретяного Кота

Вінницька група Очеретяний Кіт повертається після кількарічної перерви. Музиканти презентують новий доробок – Демидівський Альбом. Основна частина плити була записана прoтягом одного дня у хаті-мазанці у селі Демидівка, куди спеціально завезли апаратуру. Розповідає лідер гурту Роман Кріль:

«Ось як це було. Зібралися, зіграли, як могли. Звукооператор тоді на халтурі у Хмельницькому був, хай росте здоровим, але проведені у Демидівці п’ять днів були незабутньо приємними, і саме цю атмосферу, сподіваюся, ми якоюсь мірою передали».

Бас-гітарист Котів Володимир Войчишин додає: «Можливо, з погляду світового шоу-бізнесу, якість альбому не дуже, але передати той щирий демидівський дух нам таки вдалося. До альбому увійшло 17 пісень, з яких 10 – програмні, дві – у співпраці з Яною Шпачинською і одна – з Павлом Нечитайлом. Решта ж – пісні, які були написані нами давно, але ніде на аудіоносіях не видавалися. На обкладинці CD – репродукція картини хмельницького художника Олександра Антонюка, а продаватиметься диск поки що виключно на наших концертах».

Немає коментарів:

Дописати коментар